Keni ‘X’ në duart tuaja? Mësojeni tani çfarë do të thotë kjo për fatin tuaj

Leximi i rreshtave të pëllëmbëve ose palmistika është arti i parashikimit të së ardhmes përmes interpretimit të rreshtave në pëllëmbët e duarve. Ky është një proces shumë i lashtë që përdoret zakonisht nga egjiptianët dhe grekët për të parashikuar të ardhmen.

Përmbledhje

1. Linja e shpëtimit:2. Linja e kokës:3. Linja e zemrës:4. Si mund të parashikojë X të ardhmen tuaj?

Zbulimi i fundit i njohur i këtij procesi përmendet në kohën e Aleksandrit të Madh, ku këshilltarët mbretërorë parashikuan që Aleksandri i Madh do të ishte udhëheqësi më i madh i kohës pasi ai kishte dy shkronja X qartë të dukshme në të dy pëllëmbët.

Ashtu si çdo art stërgjyshor, palmistika ka rregulla. Në atë që vijon do të zbuloni bazat e leximit të rreshtave të palmave.

Në teknikat e leximit të pëllëmbëve të dorës, ka 3 rreshta kryesorë, vija e jetës, vija e kokës dhe vija e zemrës. Secila nga këto rreshta ka një interpretim shumë të saktë:

Linja e shpëtimit:

Fillon midis gishtit të madh dhe gishtit tregues, dhe përfundon në bazën e malit të Venusit. Theshtë më e rëndësishmja nga linjat e dorës, disa mendojnë se gjatësia e saj i referohet gjatësisë së një jete, të tjerë mendojnë se lidhet me lumturinë dhe stabilitetin e jetës. Kur është më e shkurtër, është një shenjë e paqëndrueshmërisë.

Linja e kokës:

Vizatimi i saj fillon midis gishtit të madh dhe atij tregues, pastaj ajo pret pëllëmbën e dorës drejt malit të hënës. Lineshtë vija e dytë më e rëndësishme e dorës, do të lidhej me prirjet intelektuale. Rregullsia e kësaj linje tregon qartësinë e mendjes, nëse më pak kjo tregon se personi është mjaft i hutuar.

Linja e zemrës:

Kjo linjë gjendet në pjesën e sipërme të pëllëmbës nga gishti i vogël në malin e Jupiterit ose Saturnit. Ai jep informacion për zemrën, sa më e thellë dhe më e gjatë të jetë linja, aq më të sinqerta dhe të qëndrueshme janë ndjenjat , e kundërta do të tregonte një luhatje në jetën e dashurisë.

Si mund të parashikojë X të ardhmen tuaj?

Universiteti STI në Moskë, Rusi publikoi hulumtimin e tyre të fundit mbi formulën X palmist dhe Spirit Science qëllimi i të cilit ishte të kuptonte marrëdhënien midis X në pëllëmbët e subjekteve dhe fatet e tyre.

Studimi u krye në një mostër prej 2 milion njerëz në të gjithë botën dhe duhet thënë se rezultatet ishin thjesht befasuese. Të gjithë njerëzit me shkronjën X në të dy duart ishin më të jashtëzakonshmit dhe në shumicën dërrmuese ose udhëheqës ose individë të famshëm dhe mbresëlënës si Presidenti rus, Vladimir Putin dhe Abraham Lincoln.

Njerëzit me shkronjën X në të dy duart janë njerëz të fortë me fatet përrallore. Kur shumica e njerëzve punojnë shumë dhe përpiqen për sukses , këta njerëz nuk kanë nevojë të planifikojnë ose menaxhojnë asgjë, është e lindur tek ata. Suksesi është pjesë e jetës së përditshme për njerëzit me X, është vetëm çështje kohe për ta derisa fati i tyre të formohet spontanisht në një cikël unik të energjisë që përfundimisht do t’i bëjë ata një nga më të mirët. Më të spikatur edhe pas v dekjes.

Këta njerëz janë të talentuar dhe shumë të veçantë, ata kanë një aftësi të jashtëzakonshme për të kuptuar njëri -tjetrin. Ata e dinë kur do të mashtrohen dhe nëse personi përballë është i sinqertë apo jo. Njerëzit që kanë shkronjën “X” në pëllëmbët e tyre janë fizikisht të fortë. Ata kanë aftësinë për të ndryshuar jetën e tyre sa hap e mbyll sytë dhe mund të ndikojnë në jetën e të tjerëve në një kohë të shkurtër.