(Video) E ëma i iku në punë pa e puthur, reagimi i vogëlushit do u lumturojë dhe do qeshni pa fund

Një djalë dy vjeçar z emërohet keq kur nëna e tij nxiton të ikë në punë dhe harron ta p uthë.

Vogëlushi i ze mëruar me emrin Alexander, nga Jacksonville, Florida, sapo kishte përfunduar një praktikë futbolli, kur nëna e tij Diana Simos hapi derën dhe iku me nxitim duke harruar t’i jepte p uthjen e largimit.

Atëherë babai i Aleksandrit, Christos, mori në telefon pamjet kur i vogli ankohet keq për sjelljen e nënës. Në videon e shkurtër Aleksandri shihet duke i shpjeguar me inat babait dhe duke kr itikuar sjelljen e së ëmës.