Mbani lotët! E grȯpȯsën pasi lindi, djali takon pas 20 vitesh gruan që e shpëtoi: Zoti të solli te mua!

Matthew Whitaker është shumë me fat që sot jeton dhe për jetën e tij i detyrohet Azita Milanian, e cila e gjeti atë të gr oposur të gjallë në pyll vetëm pak orë pasi u lind, 20 vjet më parë.

Tani, Mateu dhe Azita më në fund janë ribashkuar në një takim emocional në Ryan Seacrest, ndërsa hera e parë e tyre ishte dita që mund të ishte e tm errshme për Mateun.

“Ju jeni pikërisht ai që unë kam imagjinuar. Mendova madhësinë tuaj, gjithçka.

Faleminderit që erdhët në jetën time, keni ndryshuar jetën time.E dija se do të lidheshim përsëri.

Perëndia na solli së bashku për një qëllim”.